53 assistentiewoningen in Westouter!

MBV ontwikkeling uit Poperinge verzorgt de bouw van 53 assistentiewoningen in Westouter. De woningen zullen gerealiseerd worden op de site van hoeve Oreel in de Sulferbergstraat in Westouter. De bouw start in mei 2016 en zou klaar moeten zijn tegen het voorjaar van 2018.

Het project zal aan het brede publiek voorgesteld worden op zaterdag 28 mei. Op die dag organiseert de gemeente Heuvelland een woon-en immobeurs in Westouter. We nodigen bij deze iedere geïnteresseerde al uit op zaterdagnamiddag 28 mei.

Jurgen Buseyne (MBV projecten):

MBV ontwikkeling BVBA is een jong vastgoedbedrijf. Onze filosofie sluit naadloos aan bij deze locatie in Westouter. De filosofie van MBV is om op mooie locaties waardevolle ontwikkelingen te creëren, zowel naar architectuur als naar wooncomfort.

Na contact genomen te hebben met architectenbureau Vandewynckel werd beslist om aan het project verder te werken. De Heuvellandse burgervader Marc Lewyllie en de schepen van ruimte ordening Wieland Demeyer waren zeer opgetogen over de samenwerking.

Jean Marie Criem (Community Building) vult aan:

Community Building heeft meer dan 30 jaar ervaring in de zorgsector. Community Building heeft haar expertise in de ouderenzorg opgebouwd vanuit de ontwikkeling en de exploitatie van diverse woon- en zorgcentra. Hierdoor heeft Community Building een duidelijk beeld gekregen over de uitdagingen die de vergrijzing met zich meebrengt in de toekomst. Lange wachtlijsten in rusthuizen, woon- en zorgcentra, vele ouderen die geen toegang hebben tot voorzieningen of die in de verkeerde contexten terecht komen.

Met Community Building kan de bewoner zijn zorgenpakket verder aanvullen. Community Building biedt zorg “à la carte” en kan hiervoor beroep doen op een hoog gekwalificeerd team van verpleegkundigen en zorgkundigen. Via een uitgebreid netwerk aan zorgmedewerkers kan Community Building naast verpleegkundige en medische zorgen ook instaan voor kinesitherapie en medische pedicure en manicure.

20160526groepsfoto

* B&V Project en Finimmo zijn de zaakvoerders van MVB ontwikkeling.

Assistentiewoningen Westouter

We zijn er voor jou,
we kijken uit naar onze samenwerking.

Contact

Hofstraat 2/ 101
8970 Poperinge, België
  • Kantoor
  • E-mail
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

  • Ma - Vr
    9 - 16u
  • Za/ Zo
    Gesloten

Bel voor een afspraak

057 36 48 62
Afspraken van 7 tot 20u

Kantoor

Hofstraat 2/101
8970 Poperinge

Maatschappelijke zetel

Proones 27
8970 Poperinge

© B&V Project BVBA
Proones 27 8970 Poperinge
BTW: BE 0841.905.461

This website is cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD

B&V Project garandeert u een meerwaarde voor particulier, professional EN projectontwikkelaar in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Onder meer Ieper, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare, Veurne, Knokke-Heist, Poperinge, Diksmuide, Oostkust en Westkust, . We staan u bij voor bouwcoördinatie, als projectontwikkelaar en voor bouwcoördinatie.